Single Project

Hespo spavaće sobe


Opis

Hespo u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje: madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste drvenih i tapeciranih kreveta te namještaj za spavaće i dječje sobe.

Kroz 20 godina postojanja tvrtka Hespo primila je iznimno veliki broj nagrada i priznanja za kvalitetu proizvodnje, za postignute poslovne uspjehe na raznim tržištima, za visoke razine nastupa na sajmovima te brojne druge rezultate. Ipak, ono što je najveće priznanje Hespu su brojna priznanja, zlatne plakete, medalje i Mobil Optimum nagrade za Hespo proizvode budući da je upravo to osnovni motivator da se nastavi i dalje nepokolebljivo raditi na unapređivanju kvalitete postojećih programa te razvoju i dizajnu novih, drugačijih, boljih i kvalitetnijih novih proizvoda.

Tvrtka Hespo osnovana je 1991. godine. Nakon dotadašnje, dugogodišnje proizvodnje opružnih jezgri koje su se uglavnom izvozile u zemlje zapadne Europe, logičan slijed bio je početak proizvodnje madraca. Tijekom proteklih 20 godina tvrtka Hespo intenzivno je rasla uz kontinuirano investiranje u modernizaciju proizvodnje i razvoj vlastitih, novih programa proizvoda. Rezultat toga je neosporna uloga tržišnog lidera na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Više informacija na https://hespo.hr/