Single Project

Gorenje


Opis

Kuhinja je srce našega života. Tu se događaju najvažnije stvari. Naše zdravlje, naša sreća, način kako nam rastu djeca – sve ove stvari ovise o tome kako ih se obavi u kuhinji. Zbog toga je pomagati ljudima da dobro jedu i zdravo žive suština Gorenje HomeMade pristupa, a njegov rezultat je nova generacija ugradbenih pećnica, ploča za kuhanje i napa koja se šarmantno jednostavno upotrebljava i koja pretvara kuhanje u bezbrižno i zabavno događanje.

Nova generacija ugradbenih aparata nudi široki izbor osobnih pomoćnika koji vode brigu o svim pojedinostima. Oni vam omogućavaju brže kuhanje,pripremanje zdravijih jela i više zabave u kuhinji. Svi aparati nude poticajno korisničko iskustvo, prihvatljivi su za okoliš i energetski su učinkoviti. Obogaćuju i vaš životni stil tako što umanjuju potrebu za čišćenjem i održavanjem.

Posebne funkcije kao što su kuhanje na pari, sous vide, poširanje i izrada jogurta predstavljaju dodatnu zabavu u svakodnevnoj rutini i pomažu u pružanju zdravoga životnog stila cijeloj obitelji.

BIJELO. CRNO. PO MOM!
Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju aparata koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane aparate kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity!
Lijepo. Jednostavno. Dostupno.