Single Project

Alples


Opis

Alples d.d je na slovenskom tržištu vodeći proizvođač pokućstva u srednjem cjenovnom razredu. U poduzeću, s 175 zaposlenih djelatnika, imamo jasnu viziju i razvojnu strategiju.

Alples je industrija namještaja s bogatom tradicijom izrade namještaja za dnevne sobe, predsoblja, spavaće sobe, sobe za mlade. Počeci djelovanja sežu u 1955. godinu. Tada je bilo ustanovljeno Zadružno drvno industrijsko poduzeće Češnjica, koje se je kasnije preimenovalo u Alples.

Alples je, od tada, nudio kupcima brojne programe namještaja, od kojih je bio na tržištu najuspješniji program Triglav , koji još uvijek krasi brojne domove. Od novijih programa to važi za spavaću sobu Harmonija..

Alples je poznat po dobroj poslovnosti. Na područjima servisiranja i dobave u dogovorenom roku, smo uzor mnogim proizvođačima namještaja. Nudimo širok izbor kvalitetnih proizvoda čije prednosti su , uz privlačan dizajn, funkcionalnost, kompatibilnost i vrijednost:

  • Funkcionalnost ( kod ideje i razvoja su uvažavane suvremene životne navike i potrebe);
  • Kompatibilnost ( kombiniranje elemenata omogućava sastavljanje raznolikih sastava prema željama i potrebama kupaca);
  • Vrijednost ( najbolji odnos između cijene i kvalitete).

Naša krilatica …kad stan postane dom će biti i ubuduće, jer je poslanstvo Alplesa, da pomogne kupcima kod stvaranja doma.