Single Project

Gorenje


Opis

Prema svojoj građi svaka je kuhinja kompleksna struktura u kojoj se isprepliću funkcija, materijali i oblici. Kuhinje GORENJE predstavljaju optimalnu ravnotežu koja najavljuje dobro korisničko iskustvo. Materijali su pažljivo izabrani i prije prve ugradnje bezbroj puta isprobani.

IVERAL
Iveral je pragmatičan izbor jer omogućava jednostavno čišćenje i istovremeno je higijenski besprijekoran pri doticaju s hranom. Otporan je na svjetlost, odlikuje ga i visoka otpornost na
ogrebotine, kidanje, udarce, kemijske spojeve i toplinske utjecaje.

FOLIJA
Folije od umjetnih materijala tijesno obuhvaćaju drvene kompozite bez uporabe formaldehida ili drugih štetnih tvari. Zbog elastičnosti su vrlo otporne na udarce, ogrebotine i toplinske utjecaje a
odlikuje ih i visoka postojanost boja.

AKRIL
Akril je jedna od najvećih novosti u industriji namještaja. Ima izvanredno sjajnu površinu koja se može popraviti. Ne sadrži po zdravlje štetne tvari i stoga se može u cijelosti reciklirati. Široki izbor boja i mogućnost kombiniranja sa sjajnim ili mat drvenim dekorima omogućava gotovo neškodljive učinke.

LAK
Lakirana vrata predstavljaju najpristaliju obojenu površinu. Površina i rubovi su lakirani zajedno i zato među njima nema vidljivih spojeva. Lakirane površine su otporne na mehaničke utjecaje i mogu se popraviti.

FURNIR
Topao domaći materijal. Radi se o prirodnom materijalu koji se zaštiti s različitim slojevima lakova i time obogati njegova boja i struktura.

MASIVA
Masivno drvo je najprirodniji materijal. Upotrebljava ga se osobito za klasične i rustikalne kuhinje. Drvena vrata se zaštiti prozirnim ili lakom u boji odnosno uljem.

  • Client:

    Okler Themes